P1390403.JPG

Team tähtikunto:

Enni Sinisalo

Sonja Vilmari

Jessica Jokivirta

Agnieszka Jonczyk

Mona Koistinen

Roosa Rasanen

Alexandra Siponen

Johanna Keikko

Jasmin Sarin (valmentaja)

Elisa Koski

Minna Rantala

Mika Master Korhonen (valmentaja)

Team Tähtikunto on fitness-, fysikka- ja kehonrakennuskilpailuja varten perustettu kisatiimi. Tähtikunnon valmennuksessa olevat kilpailijat edustavat tiimiä valitsemassaan lajissa.

 

Team Tähtikunto järjestää yhteisiä treenejä, poseerausharjoituksia ja leirejä, joissa hiotaan asentoja ja esiintymistä. Kilpailuihin urheilijoille järjestetään huolto ja stailaus eri alojen ammattilaisista koostuvasta yhteistyöverkostostamme.

 

Vastuuvalmentajana toimii Mika Korhonen. Tiimin poseerausvalmentaja on

Maija Jouhki.

Haluaisitko tähtien joukkoon?
Polish_20200528_142040839.jpg
IMG_20190603_102647_718.jpg
FB_IMG_1582190781149.jpg

Mona Koistinen

Laji: Bikini fitness

Moikka! Olen 19-vuotias tyttö Nurmijärveltä. Urheilu on aina ollut osa mun elämää. Lajitaustaa multa löytyy muun muassa kilpauinnista. Sen lopetettuani aloin käydä kuntosalilla. 

Pääsin tiimiin mukaan pari vuotta sitten ja tänä keväänä nousen lavalle. Lajini on bikini fitness.

Rakastan treenaamista ja terveellistä ruokaa, mutta tykkään myös herkutella ja juhliakin silloin tällöin.

Oli yksi parhaista päätöksistä ottaa valmentaja, koska treenaaminen on paljon kivempaa kun oikeasti tietää mitä tekee!

Enni Sinisalo

Laji: Bikini Fitness junior

Oon Enni, 20-vuotias nainen Vantaalta. Pidän tällä hetkellä välivuotta koulusta ja olen kahvilassa töissä vuoropäällikkönä. Löysin tieni kuntosalille kun jouduin lopettamaan entisen lajini, kilpacheerleadingin, loukkaantumisen takia. Jossain vaiheessa sitten kisakuumeeni heräsi taas, ja päätin, että mut nähdään vielä joku päivä kisalavalla. Olin jo monta vuotta ihaillut fitnessurheilijoita. Olen nyt treenannut tavoitteellisesti noin vuoden. Parasta tässä lajissa on treenistä saatu mieletön fiilis, kehitys, itsensä kehittäminen ja uuden oppiminen, niin treenaamisessa kuin ravitsemuksessakin. Tavoitteeni on kisata keväällä 2019 Bikini Fitness junioreissa.

Sonja Vilmari

Laji: Bikini Fitness

Heippa!

Olen Sonja, 24-vuotias, nyt keväällä valmistuva lähihoitaja Helsingistä. Työskentelen kotihoidossa vanhusten parissa. Yritän ottaa vanhuksilta mallia, olla yhtä iloinen ja kiitollinen elämän pienistä asioista sekä saada siitä energiaa ja positiivisuutta arkeeni. Olen ollut pienestä asti tosi liikunnallinen ja harrastanut kaikenlaista mm. uintia, yleisurheilua sekä judoa. Ihmiset on luotu liikkumaan ja alan helposti voimaan pahoin jos en pääse purkamaan itteäni treenin kautta.

17-vuotiaana rupesin kaipailemaan vähän muotoja mitä kautta löysin tieni salille. Siitä asti on tullu käytyä salilla lähes säännöllisesti. Näiden treenivuosien aikana olen oppinut koko ajan uutta harjottelusta ja ravinnosta eri ihmisiltä, kirjoista sekä omaa kehoa kuuntelemalla.

Nyt otin askeleen lisää ja tavoitteena olisi kisata ensi vuonna bikinissä.

Jessica Jokivirta

Bikini Fitness

Moi!

Olen 26-vuotias nainen Helsingistä. Harrastin nuoruusikäni ratsastusta ja poniraviurheilua, mutta yliopisto-opintoihin siirtyessä rakas harrastus ja omat hevoset jäivät. Etsin tämän jälkeen pitkään sitä "omaa juttua" korvaamaan edellistä, rakasta harrastusta, ja kävin on-off tyylisesti kuntosalilla sekä juoksemassa. Silloin tavoiteet liikkumiselle olivat kuitenkin väärät (pelkkä ulkonäkö ja nopeat tulokset, ei niinkään liikunnan ilo, hyvinvointi ja suorituskyky) eikä säännöllistä rytmiä tai pidempiaikaista motivaatiota löytynyt. Vuonna 2015 innostuin vahvasta, mutta naisellisesta fysiikasta sekä selvitin, miten näihin tavoitteisiin päästään - ja se oli menoa.

 

Nyt kolme vuotta myöhemmin urheilu ja terveelliset elämäntavat ovat elinehto, jotka tuovat kokonaisvaltaisesti hyvää oloa ja auttavat myös jaksamaan niin henkisesti kuin fyysisesti arjessa sekä työssäni vaativissa asiantuntijatehtävissä. Kaunis fysiikka tulee kirsikkana kakun päälle. Treenaaminen on ennen kaikkea hauskaa ja odotan jokaista treeniä innolla. Allekirjoitan Mikan filosofian - treenin tulee olla kovaa, mutta kivaa! Tarvitsen kuitenkin konkreettisia tavoitteita sekä projekteja kilpailuhenkisenä ihmisenä, ja sellainen on nyt asetettu: tavoitteenani on bikini fitness kilpailut keväällä 2019.

Roosa Rasanen

Laji: Bikinifitness

Moikka!


Olen 24-vuotias hoitsu ja asun Helsingin Ullanlinnassa mun ihanan kissan kanssa. Juuret mulla on Lahdessa ja siellä tuleekin ravattua harvase viikko. Oon alottanut tavoitteellisen salitreenin reilu vuos sitten ja sitä ennen tuli hyvinkin tutuksi kuntosalin ryhmäliikuntatunnit.

 

Tavoitteenani on jonain päivänä kisata bikinifitneksessä. Kovin laajaa urheilutaustaa ei mulla ole, mutta tästä se matka alkaa!

Nyt on ensimmäiset kilpailut käyty Fitness Classic 2018. Kilpailin siellä sekä Wellnessissä että Bikinissä. Sain kokemusta ja jäi hyvä fiilis, ja minut nähdään kilpalavalla varmasti uudestaan.

Alexanda Siponen

Laji: Bikinifitness

Moi!

 

Olen Siponen Alexandra Helsingista, asun tällä hetkellä Mikkelissa ja opiskelen insinööriksi siellä. Urheilu on minulle elämäntapa.

Lapsuudesta asti olen harrastanut kuntoilua ja tanssia. Äitini on koreografi ja hieroja, joten olen n. viisitoista vuotta elämästäni tanssinut erilaisia tanssilajeja ja balettiakin (n. neljä vuotta). Tanssiminen loppui, kun vahingoitin jalkani, mistä seurasi sekä fyysisiä että henkisiä vaikeuksia.

Kuntoutusvaiheessa kun tulin salille, liikkuminen aiheutti vielä kipua ja heikkoa oloa. Ajan mittaan kuntoilu alkoi kuitenkin sujua paremmin ja paremmin. Jossain vaiheessa huomasinkin olevani hyvässä kunnossa ja halusin jatkaa treenaamista.

Olen treenannut kovaa n. kolme vuotta ja tästä on vaikea päästä eroon. Salilla käyminen antaa hyvää mieltä, rauhaa ja uskoa omiin voimiin. Tulevaisuudessa haluaisin jatkaa kisaamista bikini fitness sarjassa.

 

Hyviä treenejä kaikille!

T: Alexandra

Johanna Keikko

Laji: Wellness Fitness

Hei!

Olen Johanna, 25 vuotias nainen Helsingistä. Lajini on Wellness fitness. Innostuin parisen vuotta sitten treenaamaan kuntosalilla. Pikkuhiljaa aloin haaveilemaan isommasta tavoitteesta harrastukseeni liittyen ja tulevaisuudessa kisalavoille nouseminen kiinnosti. Vuoden 2017 alussa otin valmentajaani yhteyttä ja halusin selvittää sopisiko laji minulle. Onneksi sopii, ja fitness onkin tuntunut ihan minun jutulta. On ollut mahtavaa oppia kokoaika uusia asioita ja huomata kun kehitystä tapahtuu! Fitneksen lisäksi käytän mielelläni aikaani kotona puuhastellen kaikenlaista, esimerkiksi sisustaminen on hyvin mieluisaa puuhaa. Kotihan on maailman tärkein paikka, ainakin minulle!

Ekat kisat käyty Fitness Classic 2018. Pääsin finaaliin, joten odotukset täyttyivät. Ensi kerralla olen paljon valmiimpi.

Jasmin Sarin

Laji: Body Fitness

Heippa!

Olen Jasmin, 25-vuotias ja personal trainer ja farmaseutti Espoosta. Olen alun perin kotoisin Imatralta, josta muutin pääkaupunkiseudulle opiskelujen perässä syksyllä 2014.

 

Urheilu on ollut minulle pitkään elämäntapa, ja nuorempana tulikin kokeiltua hyvin montaa eri lajia. Pisimpään harrastin kestävyysjuoksua, kunnes personal trainer -koulutuksessa innostuin salitreenistä taas enemmän ja aloin kaivata siihen lisää tavoitteellisuutta. Liityin tiimiin keväällä 2017 ja kilpailin ensimmäistä kertaa body fitnessissä 2019.

Kilpaileminen on tuonut treenaamiseen vielä lisää motivaatiota. On ollut mahtavaa huomata miten paljon kehitystä edelleen tapahtuu, eikä kovan treenin jälkeistä fiilistä voita mikään! Fitness onkin tuntunut ihan omalta jutulta ja tavoitteenani on kilpailla uudestaan 2020 syksyllä.

Salitreenin lisäksi rakastan joogaa, matkustelua, hyvää ruokaa ja kissoja!

Valmennan tällä hetkellä kuntoilijoita, painonpudottajia ja fitnessharrastajia. Voit tutustua minuun lisää valmentajasivullani!

Elisa Koski

Laji: Body Fitness

Moi! 

Olen Elisa Somerolta. Eskari-iästä asti harrastin balettia, mutta se harrastus jäi kun muutin kolmeksi vuodeksi opiskelujen perässä Turkuun. Muutettuani takaisin Somerolle innostuinkin salilla käymisestä ja pikkuhiljaa se alkoi muuttua yhä enemmän tavoitteellisemmaksi treenaamiseksi. Itse en ollut tullut edes ajatelleeksi, että joskus menisin jopa kilpalavoille asti, kun ystäväni, joka on myös itse kilpaillut, rohkaisi minua siihen suuntaan. Sitten otinkin Mikaan yhteyttä ja aloitettiin yhteistyö, mistä olenkin suuresti iloinen, sillä en yksin olisi varmasti kehittynyt yhtä paljon. Tämän hetken suunnitelmissa on kisata keväällä 2020 body Fitness junioreissa ja sitä kohti mennään tavoite kirkkaana mielessä!

Minna Rantala

Laji: Bodyfitness

Hei!

 

Olen Rantalan Minna, 37 -vuotias urheilullinen 2 kouluikäisen pojan äiti Helsingistä. Leipäni ansaitsen sairaanhoitajana.
Urheilutaustaa löytyy yleisurheilun parista SM - tasolla.
Ryhmäliikuntaa vuosia harrastaneena  koin haluavani vielä haastaa itseäni ja kaipasin treenaamiseen tavoitteellisuutta. Tunnustan omaavani  myös kovan kilpailuvietin.
Aloitin tavoitteellisen treenaamisen kuntosalilla helmikuussa 2015 Maarit Suomenkorven valmennuksessa.
Kova työ ja motivaatio kehittyä ovat tuottaneet tulosta ja olen menossa  ensimmäisiin kisoihini, jotka ovat huhtikuussa Kulttuuritalolla järjestettävät Fitness Classic eli SM- kisat. Sarjani on Bodyfitness masters 35.

 

Paljon on vielä kehitettävää, mutta on mielenkiintoista nähdä, kuinka ensikertalainen tällä kunnolla pärjää! 

Please reload

master.korhonen@kolumbus.fi

 

Mika Korhonen 040 5915178

Success! Message received.