Haluatko  Tähtikuntoon?

 

Tähtikunto on vuonna 2004 toimintansa aloittanut yksityinen personal training -yritys. Tarjoamme palveluita niin tavallisille kuntoilijoille aloittelijoista kokeneisiin kuin kilpailuihin tähtääville. Palvelumme sisältävät myös yksilöiden ja ryhmien valmennuksenyrityksissä.

 

Tutustu valmentajiemme esittelyihin ja ota Tähtikunto personal trainer avuksesi, koska haluat tietenkin tuloksien saavuttamisen lisäksi myös säilyttää ne.

Emme malta odottaa, että saisimme auttaa sinut alkuun
treenaamisessasi!

Ravintovalmennus

 

OLET SITÄ, MITÄ SYÖT!

Painonhallinnassa ruokavalion osuus on 80-90% eli kaikkein suurin. 

Laadukas ruokavalio sisältää hyviä hiilihydraatteja, rasvoja, proteiineja ja suojaravintoaineita. Normaali kuntoilijan ei kuitenkaan tarvitse laskea kaloreita. Etenemme perusruoalla ja maalaisjärjellä.

Ravinnolla on erittäin tärkeä merkitys

urheilussa, etenkin kehon kiinteytymisessä, lihasten kasvattamisessa ja palautumisessa.

 

Laitetaan sinunkin perusruokavaliosi kuntoon, syödään riittävästi ja monipuolisesti!

Kilpailuvalmennus

 

Team Tähtikunto on fitness-, fysikka- ja kehonrakennuskilpailuja varten perustettu kisatiimi. Tähtikunnon valmennuksessa olevat kilpailijat edustavat tiimiä valitsemassaan lajissa.

 

Team Tähtikunto järjestää yhteisiä treenejä, poseerausharjoituksia ja leirejä, joissa hiotaan asentoja ja esiintymistä. Kilpailuihin urheilijoille järjestetään huolto ja stailaus eri alojen ammattilaisista koostuvasta yhteistyöverkostostamme.

 

Vastuu kilpailuvalmennuksesta on Mika Korhosella ja hyvinvointivalmentajana toimii Jasmin Sarin. Poseerausvalmentajana toimii

Maija Jouhki.

Hierontapalvelut

- urheiluhierontaa ammattitaidolla

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

 
 
 
 

master.korhonen@kolumbus.fi

 

Mika Korhonen 040 5915178

Tavallinen lauantaipäivä